CINE SUNTEM SI CU CE NE OCUPAM

Visul tău în mâinile bune, Vis Construct!

PROFESIONALISM

Fiecare companie are o poveste interesantă la bază, ei bine noi suntem o societate formată dintr-un personal cu un grad înalt de pregătire profesională și experiență.

PASIUNE

Pasiunea, designul și utilitatea sunt principalele caracteristici ce ne-au motivat de-a lungul anilor să concepem și să proiectăm mobilier de bucătărie, dormitor, dressing și living. Realizăm mobilier personalizat din PAL sau MDF, în orașul Cluj Napoca. Indiferent de spațiu, fie că este birou, recepție, magazin, sau pur și simplu în propria locuință, produsul realizat va fi în concordanță cu stilul și personalitatea fiecăruia.

EXPERIENTA

Vis Construct înseamnă o experiență de peste 13 ani, încredere și profesionalism, trei calități pe care ne angajăm să le onorăm de fiecare dată. Activitatea noastră a luat naștere din dorința de a oferi produse calitative și pentru a transforma orice vis în realitate.

IMAGINATIE

Redefinește interiorul imobilului cu o varietate de texturi și culori pe care le punem la dispoziția voastră, transformă-ți visul în realitate.

LEGEND

  • Profesionalism
  • Pasiune
  • Experienta
  • Imaginarie
TOP